Absolution Le Baume Céleste odličovač 100ml

Absolution Le Baume Céleste odličovač 100ml

13 bodů do věrnostního systému

Absolution

Le Baume Céleste čistí, odstraňuje make-up (i voděodolný), zklidňuje reaktivní pleť, pomáhá odstraňovat drobné nedokonalosti a vyrovnat tón pleti, potlačuje a vyživuje suchou pokožku. To vše - a za pár minut - díky výjimečné směsi Blue Tansy, kokosového oleje, oleje Chaulmoogra a 12 mimořádně talentovaných botanických účinných látek.

Velmi silný odličovač! Ideální jako první krok. Více

Doprava a platba

978 Kč
Skladem
ks
Absolution

Le Baume Céleste čistí, odstraňuje make-up (i voděodolný), zklidňuje reaktivní pleť, pomáhá odstraňovat drobné nedokonalosti a vyrovnat tón pleti, potlačuje a vyživuje suchou pokožku. To vše - a za pár minut - díky výjimečné směsi Blue Tansy, kokosového oleje, oleje Chaulmoogra a 12 mimořádně talentovaných botanických účinných látek.

Velmi silný odličovač! Ideální jako první krok. Více

Doprava a platba

Zdá se, že výhody meditace nemají konce! Může snížit stres, úzkost a riziko deprese a zlepšit pozornost a paměť *. A co víc, při pravidelném používání se předpokládá, že zpomaluje proces stárnutí těla omezením oxidace buněk. Dává tedy dokonalý smysl udělat malou meditaci před spaním. Koneckonců, je to čas, kdy chcete nechat za sebou všechny starosti dne a proklouznout do postele, aby vaše mysl byla čistá, uklidněná a sebevědomá. A to je to, co jsme měli na paměti, když jsme vytvořili Le Baume Céleste ... Tento odstraňovač make-upu typu olej v gelu je na vaší kůži stejně jemný jako na vaši mysl. Díky nejjemnějšímu dotyku a v jediném kroku je schopen odstranit všechny stopy znečištění, které se nahromadily na vaší kůži, takže se cítí čistě a klidně, připravené na další den.

* Centrum pro vyšetřování zdravých myslí, zdraví a medicíny, výzkum, Waismanovo centrum

Hlavní akce

Zklidňuje reaktivní pokožku pomocí Blue Tansy

Blue Tansy, také známý jako modrý heřmánek, roste v celé Evropě a zejména ve středomořských regionech. Egypťané jej ctili a objevili se v jejich botanických lékopisech, kde se doporučuje ke zmírnění alergických reakcí. Když jsou jeho listy destilovány, vydávají modře zbarvený éterický olej bohatý na azulen - směs známou pro uklidňující a ošetřující vlastnosti, která okamžitě uvolňuje reaktivní pokožku nebo pokožku poškozenou chladem nebo UV paprsky.

Obnovuje se s kokosovým olejem

Kokosový olej získaný lisováním čerstvého kokosového masa působí několika způsoby. Jeho struktura pomáhá obnovit dobrou buněčnou soudržnost a podporuje hydrataci. Obsahuje vitamíny A a E - silné antioxidanty - které mu pomáhají zlepšovat obnovu buněk a obnovit kožní bariéru. A konečně, díky své bohatosti na kyselinu laurovou (48%!) - nasycené mastné kyseliny s antimikrobiálními vlastnostmi je také ideální pro boj s nedokonalostmi.

Pomáhá odstraňovat nedokonalosti také díky oleji Chaulmoogra

Tento olej původem z Indie je známý pro svou schopnost vyrovnat tón pleti zasahováním do migrace melaninu. Tímto způsobem pomáhá redukovat výskyt tmavých skvrn a nerovnoměrnou pigmentaci. Je bohatý na specifické mastné kyseliny, nazývané cyklické kyseliny. To jsou jeho antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti, takže může bojovat s kožními problémy, což z něj činí vynikající složku, která pomáhá udržovat zdravou a krásnou pleť.

Synergie účinných látek

Rostliny přirozeně spolupracují! Ty se vzájemně doplňují a posilují, aby dosáhly optimálních výsledků. Proto tento vzorec obsahuje také následující složky: Měsíček hydrosol, který zklidňuje pokožku; Avokádové a makadamové oleje pro své opravné vlastnosti; Arnica maceroval olej pro svou bohatost na karotenoidy a fytosteroly, které pomáhají zlepšovat funkci bariéry kůže a mikrocirkulaci; éterické oleje rozmarýnu (čistící), levandule (čistící a uklidňující) a Bourbon Geranium (osvěžující).

POUŽITÍ

Masírujte po celé oblasti obličeje a očí, poté opláchněte vodou. Le Baume Céleste se promění v mléčný krém a odstraňuje veškerý make-up, dokonce i voděodolný.

Pro ty, kteří rádi čistí dvakrát, je Le Baume Céleste jako první krok ideální, následuje Le Nettoyant Pureté nebo La Créme Douce Démaquillante.

Není divu, že doporučujeme kombinovat tuto dobu čištění s rychlou meditační relací ... Pro zvýšení výhod tohoto produktu stačí pětiminutová přestávka.

 

INCI

INGREDIENTS (B123.17) : COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) HYBRID OIL*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, AQUA (WATER), CALENDULA OFFICINALIS FLOWER WATER*, SUCROSE LAURATE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, TARAKTOGENOS KURZII SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ALCOHOL, TOCOPHEROL, TANACETUM ANNUUM FLOWER/LEAF/STEM OIL*, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT*, LAVANDULA LATIFOLIA HERB OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL*, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL*, LINALOOL

*ingredients from organic farming

natural constituents of essential oils

100% natural  14 active ingredients
63,4% organic 0,22% essential oils

COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS standard available at http://COSMOS.ecocert.com

0%: PEG, PHTALATE, MINERAL OIL, GMO, SYNTHETIC FRAGRANCE AND COLORING AGENT